Activeer de kracht van waardengedreven verandering
 

 

 Jeroen Kooiman 

Een goed idee is een gerealiseerd idee - Ik denk in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Daarnaast streef ik er naar om met een optimistische visie en positieve energie te zoeken naar win-win-win oplossingen. Ik zoek naar verbindingen tussen mensen en organisatieonderdelen die bijdragen aan het vergroten van de executiekracht.

Als organisatieadviseur bij Accenture heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in een mix van verandertrajecten in verschillende sectoren. Als Directeur Digitale Transformatie was ik vervolgens verantwoordelijk voor organisatiebrede en wereldwijde veranderinitiatieven.

Ik heb een diverse opleidingsachtergrond, waaronder een Bachelor in Technische Bedrijfskunde en een Master in Beleid, Communicatie & Organisatie. Daarmee heb ik een goede basis gelegd voor het maken van impactvolle veranderingen voor organisaties en vooral voor mensen.

Ik denk graag mee met het opstellen van een toekomstbestendige bedrijfsstrategie. Om deze te vervolgens te activeren met concrete acties die bijdragen aan het optimaliseren van huidige bedrijfsvoering, door te pakken met veranderinitiatieven, en de organisatie voor te bereiden op groei.